SK_SI_logo_2015-black
Palette Deluxe

PALETTE DELUXE

Prva Palette barva za lase s 7 negovalnimi olji za intenzivno nego.

 • O PALETTE DELUXE

  Preizkusite NOVO Palette Deluxe Intense OIL-Care Color - prvo Palette barvo za lase s 7 negovalnimi olji za intenzivno nego. Obstojna barva za globinsko nego z dragocenimi olji zagotavlja do 30% več nege*. Izkusite popolno doživetje bogatih in razkošnih barv z dolgo obstojnim učinkom in bleščečim leskom.

  *v primerjavi z netretiranimi lasmi

 • KAKO DELUJE

  Prva Palette barva za lase s 7 negovalnimi olji za intenzivno nego.

  Palette Deluxe vsebuje bogato kremno formulo z visoko učinkovitimi barvnimi pigmenti, ki prodrejo v vsak pramen od korenov do konic - za bogate, prestižne in dolgo obstojne barve.

  Palette Deluxe vsebuje plastenko za enostaven nanos barve na lasišču in preostali dolžini las brez kapljanja ter ponuja širok izbor bleščečih odtenkov s popolnim prekrivanjem sivih las*.

  Negovalna olja za izjemno nego in bleščeč sijaj

  Bogat tretman s 7 dragocenimi olji** vsebuje na tisoče čudežnih kapljic z edinstveno formulo, ki smo jo razvili za še bolj učinkovito nego las po barvanju. Rezultat so mehki in voljni ter zdravi in sijoči lasje. Tretman s 7 negovalnimi olji bo poskrbel za popolno razvajanje, globinsko nego in čudovito razkošje dolgih las. Zdravi in negovani lasje so ključ za intenzivne barve in bleščeč sijaj.

  *odvisno od izbranega odtenka

  **Olje marule, arganovo olje, sezamovo olje, mandljevo olje, olivno olje, olje mareličnega jedra in makadamijevo olje.


 • KAKO JO UPORABLJATI

  Uporabljajte Palette Deluxe kot strokovnjak!

  Odprite navodila za uporabo